PODĚKOVÁNÍ

Milí rodiče,

ráda bych Vám touto cestou poděkovala za Vaši skvělou spolupráci, empatické a lidské pochopení ohledně docházky dětí do mateřské školy v Podlesí a v Bynině. Děkuji Vám za Vaši komunikaci, odhlašování dětí z docházky i odhlašování stravy.

Velice si vážím také Vaší vstřícnosti, pokud máte tu možnost a necháváte si své děti doma. Umožňujete tak zachovat provoz mateřské školy pro děti pracujících rodičů.

V této těžké době NELZE spojit třídy obou budov dohromady!

Je to o to horší, že v případě nepřítomnosti jedné paní učitelky, zajišťuje výuku a vzdělávání druhá paní učitelka sama, se všemi důsledky z toho plynoucími. Tato situace se stala v Bynině, kde onemocněla jedna paní učitelka, ale následně byla škola uzavřena úplně, z důvodu onemocnění i druhé paní učitelky. Takřka totožná situace nastala i v Podlesí, kde paní učitelka zůstala na chod třídy sama, z důvodu mé nařízené karantény. Touto cestou bych paní učitelce Pernické ráda poděkovala za její nasazení, pracovist a za zvládnutí celé nelehké situace.

Věříme, že se díky dodržování protiepidemiologických opatření brzy vrátíme k běžnému provozu bez omezení a všichni se budeme ve školce společně potkávat, jak tomu bylo dříve.

 

Bc. Dagmar Surá, ředitelka MŠ